Interieur-advies

Boek hier je eigen interieurstylist

Ontwerp samen met onze interieurstylist jouw thuis

Heb je een fijne woning, wil je niet verhuizen maar is het tijd voor een frisse woninginrichting? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je in jouw nieuwe huis een duidelijke woonstijl neerzetten? Bespreek dan jouw ideeën met onze stylist en geef jouw plannen vorm.

Kies bewust jouw interieur

Veel mensen die een make over of een verbouwing willen realiseren willen het graag direct goed doen. Want je woont immers jaren in het gekozen interieur. Dus de woonstijl, sfeer en uitstraling moeten bij jou passen om het fijne thuisgevoel te ervaren. Je komt voor veel keuzemomenten te staan die onderdeel zijn van een interieuradvies gesprek. Denk aan vragen als:

  • Welke vloer is geschikt voor jouw gezinssituatie?
  • Welke kleuren en materialen matchen met elkaar?
  • Weke raamdecoratie is verduisterend en sfeervol?
  • Hoe kan ik mijn woning duurzaam inrichten?

Dat begrijpen wij want ons vak is het om woningen en huizen praktisch en stijlvol in te richten. Wij helpen jou daarom graag op weg naar het interieur dat bij jouw woonstijl past. Leg tijdens een basis adviesgesprek jouw plannen op tafel. Samen met onze interieurstylist bespreek je verschillende mogelijkheden en worden al jouw ideeën gestructureerd.

Wat levert het je op?

Je kan bewuste keuzes maken, bent verzekerd van een sfeervol eindresultaat en een goede planning wat betreft de metamorfose van je woonkamer, slaapkamer of keuken.

Op basis van een goed adviesgesprek heb je de plannen voor jouw interieur helder. Je kan sneller schakelen en specifieke vragen direct afvinken. Er zit een rode draad in de verbouwing, het hele project is goed te overzien en verloopt gestructureerd dankzij onze ervaring op het gebied van het volledig inrichten van woningen.

Van interieuradvies tot complete afstyling

Wij bieden jou meerdere mogelijkheden om een prachtig interieur te realiseren. Het eerste adviesgesprek is gratis en geeft jou duidelijkheid over concrete stappen richting jouw droom interieur. Wanneer je een afspraak maakt voor een persoonlijk adviesgesprek kan je uit verschillende opties kiezen.

Nu al wat ideeën opdoen????  kijk dan in ons Lookbook


Nieuwsgierig geworden en wilt u zich aanmelden, dat kan door op deze link te klikken: AANMELDEN