Boxsprings

Breng stijl en comfort in je slaapkamer met de juiste boxspring
Een boxspring bestaat uit een bak met veren met daarbovenop een matras. Daarnaast kun je er nog een topdekmatras bovenop leggen voor extra comfort.
Mensen vinden een boxspring mooi. Een van de redenen is de gestoffeerde bak. Het matras kan in dezelfde kleur meegestoffeerd worden. Daarbij is er keuze uit veel stijlen en kleuren hoofd- en voetenborden en pootjes.
Een boxspring is hoog, waardoor in- en uitstappen gemakkelijk gaat. Bovendien krijgen de gebruikers een gevoel van luxe doordat ze wat hoger liggen.
Voor elke stijl is er een boxspring, dus kom langs om zo'n bed uit te proberen. Wooncenter Hoogeveen staat graag voor je klaar om advies te geven.

Extra slaapcomfort dankzij een topdekmatras uit de regio Hoogeveen, Meppel en Assen
Een topdekmatras is eigenlijk een dunner matras die je op je matras legt. Waarvoor gebruik je zo'n matrastopper? De levensduur van je matras wordt ermee verlengd. Een topper zorgt daarnaast voor extra ondersteuning en meer comfort. Heeft je bed twee losse matrassen? Dan zorgt het topdekmatras voor een geheel, zodat er geen hinderlijke kier meer is tussen de matrassen.
Heb je een bed met twee matrassen waarvan minimaal één matras elektrisch bedienbaar is? Geen punt, daarvoor bestaat de splittopper die ter hoogte van het hoofd gescheiden is, zodat de hoofdsteunen afzonderlijk kunnen bewegen.
De toppers zijn verkrijgbaar met de vullingen koudschuim, traagschuim, latex, dons en wol. Allen hebben hun eigen eigenschappen. Laat je bij Wooncenter Hoogeveen in Hoogeveen adviseren over welke topper het beste bij jou past.