Luxaflex dealer van het noorden 2020-2021

Wooncenter Hoogeveen uitgeroepen tot Luxaflex® Inspiration dealer 2020-2021 voor de regio Noord

Hardinxveld-Giessendam, februari 2021 – Traditiegetrouw zet Luxaflex® in februari de Luxaflex® dealers die opvallen binnen hun concept in het zonnetje. Deze bekroning gaat naar detaillisten die zich onderscheiden door de manier waarop zij het merk Luxaflex® en hun eigen onderneming profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid.

Luxaflex Nederland hecht groot belang aan haar netwerk van deskundige, betrokken en loyale dealers. Ze geven advies, meten, monteren en hebben verstand van styling en techniek. Hiermee vormen ze een onmisbare schakel in de distributieketen van de raamdecoratie en zonwering van Luxaflex®.

Omdat Luxaflex® ook sterk gelooft in “local heroes”, ondernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak, wordt de titel regionaal verleend.

Wooncenter Hoogeveen is uitgeroepen tot Inspiration dealer 2020-2021 voor de regio Noord Nederland. Het slimme en persoonlijke ondernemerschap van Gerard en Karin Vogelzang, het onderbouwde advies en klantcontact van Henri en André, vakkundig monteren van Harry en de vriendelijke en behulpzame Janneke van de administratie en een positieve, open relatie met leverancier Luxaflex Nederland zijn redenen geweest om Wooncenter Hoogeveen te nomineren en uiteindelijk te bekronen tot Luxaflex® Inspiration dealer 2020-2021. Ook de winkelpresentatie is van onderscheidende kwaliteit.

Luxaflex® Inspiration dealers beschikken over een totaalpresentatie van de verschillende Luxaflex® raambekledingsproducten. Inspiration dealers zijn zeer goed geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex® producten en adviseren bij een keuze “op maat”. Meet- en montageservice is in het algemeen beschikbaar.