Wooncenter Hoogeveen

U vertrouwde adres voor de complete woninginrichting, tevens dé Slaapspecialist in Drenthe

WoonCenter Hoogeveen een begrip in de wijde omgeving

Ons enthousiaste team is dagelijks bezig met de laatste trends en innovaties op het gebied van slapen en interieur. Een eerlijk advies en een goede service is waar wij bekend om staan.

Door vele positieve reacties en ervaringen van onze klanten, mogen wij met trots stellen dat WoonCenter Hoogeveen een begrip is in de wijde omgeving.

Ook zijn we een onderdeel van Woninginrichting-Aanhuis.

Wij verwelkomen je graag in onze winkel voor een persoonlijk en deskundig slaapadvies op maat!

Uiteraard onder het genot van een kopje koffie


Maak een afspraak

De historie van WoonCenter Hoogeveen

WoonCenter Hoogeveen startte in 1996 met de verkoop van woningstoffering in Hoogeveen onder de naam De Woonwinkel. De gestage groei leidde, na 10 jaar, de verhuizing in.

In 2006 werd het nieuwe pand op de Woonboulevard "Griendtsveen" aan de Groenewegenstraat 1 in gebruik genomen. Gezien de marktontwikkeling volgde in 2008 de uitbreiding met een slapen speciaalzaak.

Vanaf 2018 zijn we aangesloten bij Woninginrichting-Aanhuis.

Wij zijn in staat om u alles te laten zien in een sfeervolle winkel van 900 m²


neem contact op met WoonCenter Hoogeveen

Het assortiment van WoonCenter Hoogeveen

Wooncenter Hoogeveen heeft een enorme keus in gordijnstoffen en inbetweens en de grootste keus in laminaat en PVC vloeren van de regio.

Tevens hebben wij op het gebied van raamdecoratie altijd de nieuwste trends. Erg populair is tegenwoordig de smartclick voor draaikiep ramen en smart-cord, bij dit produkt heeft u geen last meer van lange draden aan uw raamprodukt.

Onze adviseurs begeleiden u van a tot z bij de aankoop van een bed of matras, want een nieuw matras kopen is tenslotte maatwerk en vertrouwen in uw aankoop.

In onze showroom vindt u meer dan 20 soorten testmatrassen waarbij u, in samenwerking met een van onze specialisten tot de juiste aankoop komt. Onze leggers en monteurs verzorgen tenslotte uw aankoop en regelen haarfijn het monteren en aanbrengen van uw aankoop.

De grote merken van Wooncenter Hoogeveen

Bij Wooncenter Hoogeveen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
MLine
Silvana
Optisleep
Vandyck
Avek
Luxaflex®
Holland Haag
Vadain
Moduleo
Forbo
Rauch