Image slide
Verrijk je eigen stijl met raamdecoraties van Wooncenter Hoogeveen!
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies en vakmanschap over jouw raamdecoratie bij Wooncenter Hoogeveen
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Bekijk onze collectie
Image slide
Functionele raamdecoratie in regio Hoogeveen, Meppel en Assen
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie

Functionele Facette® Shades in de regio Hoogeveen, Meppel en Assen

Met Facette® Shades kies je voor stijlvolle raamdecoratie in huis. Met de afwisselende transparante en dichte structuur van de stoffen kan je zelf de juiste hoeveelheid licht in je woning bepalen. Er is werkelijk gedacht aan elk detail.

Zo kan je heerlijk genieten van jouw uitzicht en toch moeiteloos de hoeveelheid licht aanpassen dankzij de slimme lichtregeling. In onze showroom laten wij je graag de nieuwste collectie stoffen en trends zien.


Bekijk onze facette® shades

De voordelen van Silhouette® Shades

Silhouette® Shades hebben vele voordelen, zo zijn ze uitgerust met een revolutionaire bediening en geschikt voor Luxaflex® Powerview™ Motorisation. Daarnaast is er sterk gelet op veiligheid en kindvriendelijke oplossingen zoals: UltraLift™, elektrische bediening en stangbediening. Verder zijn Silhouette® Shades perfect voor alle kamers in huis. Zelfs voor vochtige ruimten is het een zeer praktische oplossing.

Tot slot hebben Shades ook een zeer geluiddempende werking en zijn hiermee ideaal voor woningen met een slechte akoestiek. Heb je grote raampartijen? Overweeg dan zeker eens om Silhouette® Shades te nemen.Bekijk alle voordelen van Silhouette® Shades

Stijlvolle Duette® Shades in Hoogeveen

Het meest effectieve type raambekleding dat er is! De dubbele shade met een unieke honingraatstructuur zorgt voor geen goede akoestiek en extra isolatie.

Bij Wooncenter Hoogeveen vind je een uitgebreid assortiment aan transparante en verduisterende stoffen en kleuren, een drietal plooibreedtes en verschillende modellen. Kom naar onze showroom en maak kennis met onze collecties.


Bekijk onze stijlvolle Duette® Shades

Plissé shades van Wooncenter Hoogeveen in Hoogeveen

Wooncenter Hoogeveen bezit een breed assortiment aan plissé shades. Voor iedere woonstijl is er een enorme keus aan mooie exclusieve stoffen, kleuren, patronen en texturen. In onze showroom laten wij je graag de nieuwste collecties en trends zien.


Bekijk onze Plissé shades

De toegevoegde waarde van vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen in jouw interieur.

Onze uitgebreide collectie bevat stoffen in uni kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. Tevens is er keus uit diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

Kies voor vouwgordijnen van Wooncenter Hoogeveen in Hoogeveen


Laat je inspireren door onze vouwgordijnen

Vele mogelijkheden van paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen, waaronder een aantal echte design stoffen. Panelen kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd. Door een combinatie te maken van verschillende breedtes, kleuren of dessins kan je een eigen draai geven aan jouw paneelgordijn. Profiteer van de mogelijkheid om uw paneelgordijnen helemaal naar eigen wens samen te stellen.


"laat je inspireren in onze showroom en ontdek de collectie met zachte stijlvolle stoffen!"


Klik hier voor alle mogelijkheden

Duo rolgordijnen in de regio Hoogeveen, Meppel en Assen

Het duo rolgordijn is dé trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen.


Heb je ooit een set van rolluiken gekocht en wenste je dat je de hoeveelheid licht die naar binnen komt helemaal zelf kan bepalen. Met duo rolgordijnen van Wooncenter Hoogeveen kan dat!


Meer info over onze Duo Rolgordijnen

Grote collectie aluminium jaloezieën

Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. Wooncenter Hoogeveen beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit. Indien gewenst kunnen de jaloezieën uiteraard op maat worden gemaakt.


Onze grote collectie Aluminium jaloezieën

Verticale jaloezieën, functioneel en sfeervol

Verticale jaloezieën zijn functioneel en sfeervol. Je kan genieten van vrij uitzicht zonder inkijk en de lichtinval eenvoudig zelf bepalen. De jaloezieën (ook wel lamellen genoemd) bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof en zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.

Heb je een klassiek of modern interieur? Dan misstaat dit type raambekleding zeker niet.


Bekijk onze Verticale jaloezieën

Vlinderjaloezieën in Hoogeveen

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. Door de koorden te bedienen zorg je, op elk moment van de dag, voor de juiste hoeveelheid lichtinval in jouw woning.

De bediening werkt zeer eenvoudig: met een koord trek je de vlinderjaloezie of laat je hem zakken, met het tuimelkoord vouwt u de lamellen open of dicht. Wooncenter Hoogeveen adviseert je graag over de verschillende kleuren, mogelijkheden en stoffen.

Meer informatie over vlinderjaloezieën?


Zie hier onze Vlinderjaloezieën

Klassieke en moderne gordijnen bij Wooncenter Hoogeveen

Gordijnen zijn naast decoratief ook bijzonder functioneel. Ze bepalen de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht jouw interieur binnen komt. Dit licht is bepalend voor de sfeer in huis. Met binnenzonwering kan je deze lichtinval eenvoudig bijsturen.

Daarnaast hebben sommige varianten binnenzonwering een hoge isolerende waarde. Ideaal voor een huis met enkele beglazing. Bij Wooncenter Hoogeveen vind je altijd het gordijn dat past bij jouw persoonlijke stijl en woonwensen.meer info over gordijnen

Rolgordijnen in Hoogeveen; voor elke ruimte

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Wooncenter Hoogeveen bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Benieuwd geworden en meer willen weten over de rolgordijnen van Wooncenter Hoogeveen uit Hoogeveen?Bekijk de collectie rolgordijnen

Vele mogelijkheden met houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk. Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. Wooncenter Hoogeveen laat je graag alle mogelijkheden zien.


"laat je inspireren en ontdek de collectie!"


ontdek de collectie