Image slide
Sfeer in je interieur met Silhouette Shades van Wooncenter Hoogeveen
Maak op ongedwongen wijze kennis met onze collecties raamdecoratie
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies over Silhouette Shades in Hoogeveen
Perfect ingemeten en passende zonwering
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Functionele zonwering bij Wooncenter Hoogeveen in Hoogeveen
Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie
Bekijk onze collectie

De drie handige functies van Silhouette® Shades verkrijgbaar in regio Assen

Een Silhouette® Shade bij Wooncenter Hoogeveen in Hoogeveen heeft drie verschillende handige functies. Met deze shade haal je een jaloezie, inbetween en gordijn in huis.

Door de transparante voile aan de voor- en achterkant, kun je op elk moment van de dag het licht in huis filteren en jouw privacy vergroten.

Bij Wooncenter Hoogeveen in Hoogeveen vind je een uitgebreid assortiment aan transparante én verduisterende stoffen in verschillende kleuren en dessins.

Kom langs in de showroom en maak kennis met onze collectie zonwering en raamdecoratie.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Sfeervolle en stijlvolle Silhouette Shades, verkrijgbaar in de regio Assen

Silhouette® Shades zijn er in diverse lamelbreedtes en leverbaar in vele kleuren en stoffen. Er bestaan zelfs stoffen met een sterk isolerende werking, waarmee het huis in de zomer heerlijk koel blijft.

Silhouette® Shades worden bediend met één bedieningskoord, waarmee je de lamellen kan openen, sluiten en kantelen.

Met de ingenieuze constructie van draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt je woning een subtiele luchtigheid.

Je kunt de sfeer eindeloos aanpassen aan je humeur door de lamellen zodanig te draaien dat je meer of minder licht door jouw kamer laat gaan. Zo creëer je prachtige lichteffecten.

Voordelen Silhouette® Shades als zonwering en raamdecoratie

Silhouette® Shades hebben een aantal voordelen, zo zijn ze uitgerust met een revolutionaire bediening en geschikt voor Luxaflex® Powerview™ Motorisation.

Daarnaast is er sterk gelet op veiligheid en kindvriendelijke oplossingen zoals: UltraLift™, elektrische bediening en stangbediening. Verder zijn Silhouette® Shades perfect voor alle kamers in huis. Zelfs voor vochtige ruimten is deze zonwering het een zeer praktische oplossing.

Tot slot hebben shades ook een zeer geluiddempende werking en zijn hiermee ideaal voor woningen met een slechte akoestiek. Heb je grote raampartijen? Overweeg dan zeker eens om Silhouette® Shades te nemen.

Kom voor meer informatie eens binnen bij Wooncenter Hoogeveen.Maak een afspraak met Wooncenter Hoogeveen

UV bescherming van Silhouette Shades

Heb je een raam waar de zon een groot deel van de dag op staat te branden?

Silhouette® Shades beschermen je vloer en meubels tegen verkleuring. De stoffen hebben namelijk een sterk UV-filterende werking. In open stand wordt circa 80 procent van de UV-stralen gefilterd en in gesloten stand nagenoeg alle UV-straling, terwijl je wel het zicht naar buiten behoudt.

Meer informatie? Neem contact op met Wooncenter Hoogeveen in Hoogeveen of kom langs in onze showroom. Dan praten wij je gelijk bij over de mogelijkheden.