Wooncenter Hoogeveen in de regio Hoogeveen, Meppel en Assen geeft tips voor de keuze van een hoofdkussen

Een hoofdkussen is heel persoonlijk, omdat dit afhangt van hoe je slaapt. Ben je bijvoorbeeld een buik- of rugslaper? Dit bepaalt namelijk de dikte van het hoofdkussen. Ook geven de verschillende kussens ook op verschillende manieren ondersteuning. Wooncenter Hoogeveen in Hoogeveen geeft jou graag advies op het gebied van hoofdkussens.

Image slide

Een hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust. Wooncenter Hoogeveen geeft advies

Een goede nachtrust vraagt om een goed slaapsysteem. Dat betekent dat de bedbodem en de matras op je slaapgedrag en voorkeuren zijn afgestemd.

Maar ook het hoofdkussen is essentieel! Als het hoofdkussen op een goede manier ondersteunt, wordt jouw wervelkolom niet onnodig belast en dat betekent dat je ’s ochtends ontspannen en uitgeslapen wakker wordt.

Bij Wooncenter Hoogeveen hebben we zoveel verschillende hoofdkussens, dat er altijd een kussen is dat goed bij jou past. Kom ze gerust eens uitproberen bij Wooncenter Hoogeveen in Hoogeveen.


Bekijk onze collectie kussens

Buikslaper of rugslaper? Stem je hoofdkussen goed af

De meeste mensen hebben een voorkeurshouding tijdens het slapen. De een ligt graag op de rug, terwijl een ander liever op de zij ligt. Hoe lig jij het liefste te slapen?

Het is de eerste vraag die we stellen als we het hebben over kussens. Want de favoriete slaaphouding bepaalt welk type kussen je nodig heeft.

Het belangrijkste is namelijk dat je wervelkolom in een rechte lijn ligt als je slaapt. Dat betekent voor zij- en buikslapers een wat hoger en steviger kussen dan voor de mensen die liever op hun rug liggen.

We vertellen je graag wat meer over hoofdkussens bij Wooncenter Hoogeveen.


Neem contact op met ons

Wanneer koop je een nieuw kussen? Wooncenter Hoogeveen vertelt het je

De belangrijkste tip die we je kunnen geven bij het aanschaffen van een hoofdkussen, is er niet te lang mee wachten. Elk kussen verliest na enkele jaren de veerkracht, maar mensen hebben er moeite mee afstand te doen van hun kussen en blijven er veel te lang op slapen.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste vulling te kiezen. Er zijn kussens in verschillende diktes met een synthetische vulling, maar ook met traagschuim, veren en dons.

Wat voor jou het beste is, ligt aan je eigen voorkeur en slaapgedrag. We komen graag in gesprek met jou om uit te vinden welk kussen het beste bij jou past.


Bekijk onze merken

De beste kussens vind je in de regio Hoogeveen, Meppel en Assen

Pas als je ’s ochtends bent wakker geworden op een nieuw kussen, merk je echt het verschil. Een goed, nieuw kussen ligt zoveel lekkerder en slaapt zoveel fijner.

Bij Wooncenter Hoogeveen hebben we allerlei kussens van verschillende formaten en materialen en jij kunt ze allemaal proberen. Dat is belangrijk, want je zult uiteindelijk zelf de keuze moeten maken. Wel kunnen onze adviseurs je helpen om er achter te komen wat voor jou het beste en fijnste kussen is.

Wil je meer weten over kussens en het assortiment van Wooncenter Hoogeveen in Hoogeveen, neem dan contact met ons op.


Onze collectie hoofdkussens

De grote merken van Wooncenter Hoogeveen

Bij Wooncenter Hoogeveen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
MLine
Silvana
Optisleep
Vandyck
Avek
Luxaflex®
Holland Haag
Vadain
Moduleo
Forbo
Rauch